25 aprilie 2024

Târgovişte – Sala Sporturilor: Mesaje indecente, taxate de jandarmi!

www.mariusbuga.ro_images_jandarmi1În data de 30 aprilie a.c. efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa au asigurat măsurile de ordine publică cu ocayia desfășurării meciului de volei dintre echipele C.S.M. Târgoviște și C.S.M. București desfășurat la Sala Sporturilor din municipiul Târgoviște.

Pe timpul desfășurării competiției sportive nu au fost întâmpinate dificultăți, însă la un moment dat, pe unul dintre pereții din interiorul arenei sportive a fost afișat un banner pe care era inscripționat un mesaj indecent.

În urma acestui incident, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a luat hotărârea de a aplica o sancțiune contravențională organizatorului competiției sportive pentru că nu a interzis afișarea în arena sportivă a simbolurilor, sloganurilor ori textelor cu conținut obscen, conform art. 10, alin. 1, lit. R din Legea 4/2008- actualizată privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

De asemenea va fi înștiințată și federația de specialitate, în vederea analizării incidentului și aplicării sancțiunii complementare de suspendare a dreptului de a organiza competiții și jocuri sportive pentru o perioadă determinată.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial