29 martie 2024
Târgovişte – S-au redeschis restaurantele şi cafenelele, dar la 30 la sută din capacitate

Târgovişte – S-au redeschis restaurantele şi cafenelele, dar la 30 la sută din capacitate

“Se redeschid la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate. Potrivit HOTĂRÂRII COMITETULUI JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ DÂMBOVIŢA nr. 136/02.01.2021, rata de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în Municipiul Târgoviște este 2,44 cazuri/1000 locuitori.

Acest lucru permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00.

Totodată, este permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.După o foarte lungă perioadă în care restricțiile ne-au influențat în mod negativ viața, noul an aduce și primele indicii de revenire la normalitate.Vă doresc sănătate tuturor!”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial