19 aprilie 2024
Târgovişte – S-au dărmat garajele din micro IX

Târgovişte – S-au dărmat garajele din micro IX

garaje„Legat de microraionul IX vreau să spun că administraţia târgovişteană, iată, intervine puternic întrun cartier care până acum a fost mai puţin băgat în seamă. Şi când spun acest lucru nu mă refer numai la aceste lucrări de reabilitare a acestor parcări şi a drumului, a străzii, şi mă refer la faptul că pe fonduri europene şi pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală vor fi reabilitate, modernizate şi dotate toate cele trei unităţi de învăţământ din microraionul IX: Creşa Nr.8, Grădiniţa Nr.8 şi Şcoala Nr.8 «Mihai Viteazul».

Pentru aceasta din urmă aşteptăm răspuns de la Ministerul Dezvoltării, fiind, alături de Şcoala «Matei Basarab», primele, de fapt singurele proiecte din Regiunea Sud Muntenia depuse pe Axa 10. Din acest punct de vedere noi credem că avem şanse ca ambele proiecte să fie finanţate, proiecte în valoare de peste 10 milioane de euro. (…)

Concret, în această zonă în care au fost dărâmate garajele, se va reface întreaga zonă şi parcarea, se va reabilita strada, se vor face gaigăre, deci va fi făcută canalizarea pluvială pentru că nu prea este în zona aceasta. De asemenea va fi reabilitat iluminatul public, va fi refăcut spaţiul verde… Probabil vom amenaja şi locul de joacă, încă nu avem un deviz pe aceste lucrări, în funcţie de posibilităţile pe care le avem vom reamenaja şi locul de joacă astfel încât întreaga zonă va fi transformată radical. Aş vrea să transmit şi o apreciere pentru oamenii din această zonă, care au înţeles foarte repede să dezafecteze garajele”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan,

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial