Târgovişte – S-a deschis cel mai modern loc de joacă pentru copii și adolescenți | TargovisteNEWS

Târgovişte – S-a deschis cel mai modern loc de joacă pentru copii și adolescenți

Webp.net-resizeimageS-a deschis în Târgoviște cel mai modern loc de joacă pentru copii și adolescenți!
Este utilat ca-n povești și are o suprafață de peste 400 de metri pătrați.
Jungla e pregătită, iar animalele sălbatice așteaptă nerăbdătoare ceata de copii.
Tiroliana, toboganul și multe alte surprize așteaptă sa fie descoperite de cei mai de temuți “pirați”.

Poate ca sunteți obișnuiți cu locurile de joacă dedicate doar celor mici. Însă, Play Art Magic a pregătit o cameră special amenajată pentru cei mai mari dintre voi. Adulți sau adolescenți, personalul specializat al Play Art Magic dă asigurări că de aici toată lumea va pleca cu zâmbetul pe buze.

Spațiul are amenajată și o cameră cu mindfulness urban, unde adulții se vor bucura de fiecare clipă care trece, în timpul în care cei mici se distrează în locurile amenajate pentru ei.

Pentru informații și disponibilitate puteți apela numărul de telefon: 0740071515. Adesa Play Art Magic este: Târgoviște, Bld. Regele Carol I, nr 36 (fostul sediu MDItv).

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]