Târgovişte – Reprezentantii asociaţiilor de proprietari, discuţii cu inspectorii de la Finanţe | TargovisteNEWS

Târgovişte – Reprezentantii asociaţiilor de proprietari, discuţii cu inspectorii de la Finanţe

www.mariusbuga.ro_images_finpASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI

pot beneficia de indrumare cu privire la legislaţia specifică

Reprezentantii asociatiilor de proprietari vor primi indrumare de la inspectorii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa miercuri 22 noiembrie 2017 începând cu ora 10.00, la sediul instituţiei din Târgovişte, Calea Domnească, nr. 166 (zona 2 Brazi), în Sala de conferinţe de la mezanin.

Temele prezentate vor viza aspecte legislative specifice acestor contribuabili.

La întâlnire vor participa şi reprezentanţi ai Primăriei Târgovişte si ai Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru a clarifica anumite aspecte care se vor discuta de catre reprezentantii Asociaţiilor de Proprietari.

Asociaţiile care doresc să primească, în timpul întâlnirii, clarificări cu privire la o anume problematică particulară sunt rugate să trimită întrebarea în timp util (în vederea pregătirii răspunsului) pe adresa de e-mail catalin.dumitru.db@anaf.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”

 

 

 

 

 

SEF ADMINISTRATIE

Ec. EMILIAN RUSU

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]