Târgovişte – Primarul anunţă când vor fi gata mall-ul şi noul stadion | TargovisteNEWS

Târgovişte – Primarul anunţă când vor fi gata mall-ul şi noul stadion

mall1“Au demarat deja primele investitii din zona fostei UM Gara.
Astfel, au inceput lucrarile de executie care vizeaza construirea drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel, precum si lucrarile aferente noii retele de canalizare.
lucrari-mallAlte proiecte din zona se refera la constructia unui mall, pana la sfarsitul anului viitor, a unor blocuri de locuinte ANL, a unui parc in suprafata de aproximativ 1,6 ha, a sediului RAR, dar si a unui nou stadion.
Prin demararea acestor obiective de investitii, marcam debutul celei mai importante etape de dezvoltare urbanistica a municipiului Targoviste din ultimii 30 de ani”, a spus primarul Cristian Stan.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]