Târgovişte – Percheziţii într-un dosar cu un prejudiciu de 200.000 de euro | TargovisteNEWS

Târgovişte – Percheziţii într-un dosar cu un prejudiciu de 200.000 de euro

www.mariusbuga.ro_images_perchezitziPrin intermediul EUROJUST, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a delegat polițiștii specializați în investigații criminale să acorde sprijin autorităților judiciare din Norvegia și au pus în aplicare un mandat de percheziție, emis în cadrul unui dosar unde prejudiciul cauzat este estimat la 200.000 de euro

În baza delegării Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști, au pus în aplicare un mandat de percheziție emis de Judecătoria Târgoviște ca urmare a unei cereri de asistență judiciară internațională.

Astfel, polițiștii au descins la o locație din Târgoviște unde existau mai multe spații de depozitare, închiriate către diverse persoane fizice sau juridice.

În urma percheziției, polițiștii au constatat că bunurile sustrase din Norvegia (scule electrice și ale produse) erau depozitate la o altă locație, situată tot pe raza municipiului.

De asemenea, polițiștii au indisponibilizat de la domiciliul unui bărbat 67 de scule și unelte electrice susceptibile a fi sustrase din Norvegia. Valoarea acestora se ridică la 10.000 de euro.

Life-Style

Protestul #șîeu. România intră, vineri, la 15:00, într-o grevă de 15 minute

Zeci de companii private, asociaţii, hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, dar şi instituţii publice din România intră, vineri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute. Vor participa la protestul faţă de lipsa autostrăzilor din România iniţiat de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, la ieşirea din [...]