Târgoviște – Părinți cercetați după ce și-au lăsat copilul să le conducă mașina | TargovisteNEWS

Târgoviște – Părinți cercetați după ce și-au lăsat copilul să le conducă mașina

                copil-la-volan-dambovita-2COMUNICAT DE PRESĂ

În contextul imaginilor și informațiilor apărute în spațiul public referitoare la conducerea unui autoturism de către un minor, pe raza municipiului Târgoviște, poliția dâmbovițeană vă informează:

La nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște se află în lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai a.c., a  unui bărbat din localitate, cu privire la faptul că un minor ar fi condus un autoturism pe strada Fluierași din municipiu.

mama-copilului-de-la-volanDe asemenea, bărbatul reclamă faptul că o persoană de 51 de ani l-ar fi agresat fizic pe motiv că ar fi cerut explicații privind prezența minorului la volanul autovehiculului.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că autoturismul aparține unei femei de 31 de ani, mama minorului, care i l-a încredințat acestuia pentru a fi condus pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de un bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, față de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și față de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

tatal-copilului-de-la-volan

 

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]