29 martie 2024
Târgovişte: O femeie a fost rănită și trei mașini avariate, într-o intersecţie aglomerată

Târgovişte: O femeie a fost rănită și trei mașini avariate, într-o intersecţie aglomerată

O femeie a fost rănită și trei mașini avariate, după un accident produs într-o intersecție din Târgoviște, în județul Dâmbovița.

Din primele cercetări, de vină pentru producerea impactului ar fi un șofer de 28 de ani, anagajat al unui fast-food, spun politiștii.

Tânarul mergea către o livrare, iar într-o intersecție nu a mai frânat și a intrat în plin în două mașini. Victima, pasageră într-unul dintre autoturismele izbite, a fost dusă la spital.

Accidentul s-a produs într-o intersecție din centrul orașului Târgoviște, în apropiere de Spitalul Județean. Angajatul fast-food-ului, care făcea o livrare la domiciliu, povestește că din cauza mașinilor parcate pe trotuar nu a reușit să vadă la timp intersecția și a intrat în două mașini care circulau regulamentar.

Viorel, șoferul cercetat: “Este vina mea. Am venit din partea aia, nu am văzut stopul cum trebuie, nu aveam vizibilitate, erau mașini parcate. A avut viteză, vă dați seama”.

O femeie de 42 de ani, pasager în mașina izbită în plin, a suferit mai multe răni la cap și la mâini și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Costin Drăgoi, șofer nevinovat: “Dânsul venea din partea acesta, însă nu a oprit la stop, cred că avea 80-90 la oră. Norocul meu a fost că nu m-a prins pe jumătate, că mă făcea zob. Cel puțin mai reduce din viteză”.

Plutonier adjutant Adin Prodan, șef Garda Intervenție Detașamentul de Pompieri Târgoviște: “Sosiți la locul evenimentului am găsit trei autoturisme avariate și o persoană de sex feminin rănită, pasager într-unul dintre autoturisme”.

Marius Buga, corespondent Pro TV: “Pasagera rănită, în vârstă de 42 de ani, a fost preluată de echipajul de la ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru îngrijiri și investigații. Politiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest accident”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial