Târgovişte – “Lucrările la Creșa nr. 14 au fost finalizate” | TargovisteNEWS

Târgovişte – “Lucrările la Creșa nr. 14 au fost finalizate”

Webp.net-resizeimage“Lucrarile la Creșa nr. 14 au fost finalizate, iar 120 de copii vor beneficia, incepand de luni, de servicii specifice oferite la cele mai inalte standarde, in cadrul uneia dintre cele mai moderne institutii de invatamant anteprescolar din Romania!
✅ Prin aceasta investitie, receptionata cu 3 luni in avans fata de termenul contractual, s-a realizat atat extinderea imobilului existent (cladirea destinata cresei) cu un corp nou, in suprafata desfasurata de aproximativ 1000 mp., cat si reabilitarea si modernizarea cladirii vechi.
✅ Totodata, sunt asigurate, la nivel de top, toate dotarile necesare unei unitati de invatamant anteprescolar, din care amintim:
▪️patuturi si lenjerii unice pentru fiecare copil;
▪️instalatie de supraveghere video;
▪️lift pentru persoane cu dizabilitati;
▪️masini de gatit, masini de spalat, uscatoare de rufe, lazi frigorifice, roboti de bucatarie;
▪️grupuri sanitare separate pentru copii si, respectiv, personal;
▪️cabinet medical si echipamente;
▪️instalatie de stingere incendiu;
▪️jucarii individuale;
▪️masute, scaunele, etc;
♦️Valoarea totala a investitiei este de 4.578.979,00 lei (inclusiv TVA), iar finantarea a fost asigurata din surse financiare nerambursabile, prin Programul National de Dezvoltare Locala”, anunta Daniel Stan, primarul mun.Targoviste.
Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]