Târgovişte – Grădiniţa cu program prelungit nr. 13, mutată în corpul B1 al Universităţii Valahia | TargovisteNEWS

Târgovişte – Grădiniţa cu program prelungit nr. 13, mutată în corpul B1 al Universităţii Valahia

gr13“Pe fondul amplei investitii care vizeaza Gradinita cu Program Prelungit nr.13, incepand de luni, 11.02.2019, in perioada desfasurarii lucrarilor de reabilitare, activitatea acestei unitati va fi relocata la etajele 1 si 2 ale fostului corp B1 al Universitatii “Valahia” Targoviste, situat pe Bulevardul Unirii.
Dupa cum rezulta din fotografiile atasate, au fost luate toate masurile astfel incat copiii sa beneficieze de conditii optime, iar activitatea sa nu aiba de suferit.
In noua locatie, gradinita va avea la dispozitie un spatiu generos, cuprinzand nu mai putin de 10 sali de clasa si 10 dormitoare, precum si incaperi amenajate pentru luat masa”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]