Târgovişte – Gata cu pomana de la stat! 35 de asistaţi social şi-au găsit de muncă | TargovisteNEWS

Târgovişte – Gata cu pomana de la stat! 35 de asistaţi social şi-au găsit de muncă

Webp.net-resizeimage“Cu ocazia “Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati”, am participat la o bursa a locurilor de munca organizata de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita si dedicata acestor persoane. Ca rezultat imediat al actiunii, din cele 39 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca care au fost prezente, 12 au fost deja selectate in vederea angajarii.
In total, in acest an, au fost organizate 9 burse ale locurilor de munca, 499 de persoane fiind incadrate in munca in urma acestor evenimente, 35 dintre acestea provenind din randul celor care beneficiau, la momentul respectiv, de ajutor social”, a declarat Cristian Stan, primarul mun.Targoviste.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]