Târgovişte – Gata cu pomana de la stat! 35 de asistaţi social şi-au găsit de muncă | TargovisteNEWS

Târgovişte – Gata cu pomana de la stat! 35 de asistaţi social şi-au găsit de muncă

Webp.net-resizeimage“Cu ocazia “Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati”, am participat la o bursa a locurilor de munca organizata de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita si dedicata acestor persoane. Ca rezultat imediat al actiunii, din cele 39 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca care au fost prezente, 12 au fost deja selectate in vederea angajarii.
In total, in acest an, au fost organizate 9 burse ale locurilor de munca, 499 de persoane fiind incadrate in munca in urma acestor evenimente, 35 dintre acestea provenind din randul celor care beneficiau, la momentul respectiv, de ajutor social”, a declarat Cristian Stan, primarul mun.Targoviste.

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]