19 aprilie 2024

Târgovişte – Gala excelenţei în educaţie

isjdbZilele Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița

Ediția a III-a

 

 

Zilele Inspectotratului Școlar Județean Dâmbovița continuă spiritul tradiției celebrării valorilor dâmbovițene din mediul educational și se vor desfășura sub forma a trei zile de manifestări specifice pentru a stimula emulația în învățământul dâmbovițean și a consolida identitatea instituțională:

17 mai: GALA EXCELENȚEI ÎN EDUCAȚIE 2018

  • Ora 10.00 Premierea elevilor olimpici la olimpiadele naționale 2018

  • Ora 11.00 – acordarea Premiului de Excelență în Educație ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” celor 100 de profesori cu rezultate notabile în acest an școlar.

În anul Centenarului, la cea de-a treia ediție a Zilelor Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița vor fi decernate 100 Premii de excelență în educație ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” celor mai buni dascăli din învățământul dâmbovițean. Criteriile avute în vedere vizează abnegația și devotamentul puse în slujba învățământului de-a lungul carierei, contribuția deosebită la dezvoltarea educației românești. Profesorii au fost selectați de Comitetul de Organizare al evenimentului, dintre cele peste 200 de nominalizări făcute de școlile și liceele din județ.

  • Ora 13.00 – Lansarea cărții ”Școala târgovișteană din seciolul al XVIII-lea până în 1948” (lucrare dedicată memoriei dascălilor târgovișteni care au adus lumina cărții în societatea românească).

18 mai : GALA PARTENERILOR EDUCAȚIONALI 2018, care va debuta cu sărbătorirea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională care aniversează un deceniu de activitate.

19 mai : CONFERINȚA SOCIETĂȚII NAȚIONALE DE ȘTIINȚE ISTORICE DIN ROMÂNIA

Vă asteptăm !

Conducerea ISJ Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial