23 aprilie 2024

Târgovişte – Cristi Stan cere lămuriri despre taxa de habitat! Se plăteşte la Electrica sau la primărie?

www.mariusbuga.ro_images_cristis1“Cele mai multe sesizări pe care le-am primit au vizat cuantumul şi modalitatea de plată a taxei de habitat, în sensul că foarte mulţi au semnalat faptul că au achitat la Electrica această taxă, lucru care nu se regăseşte şi în evidenţele pe care Primăria Târgovişte le are.

Vreau să solicit public Serviciului de Impozite şi Taxe de la primărie să gestioneze foarte atent această situaţie, pentru că este una de masă.

Este o situaţie generală care-i vizează pe mai toţi locuitorii municipiului Târgovişte, în sensul că există neconcordanţe între achitarea la SC Electrica a taxei de habitat şi evidenţele pe care primăria le are.

Mai mult decât atât, din cauza acestor neconcordanţe, sunt calculate în plus şi accesorii bugetare, respectiv dobânzi şi penalităţi de întârziere.

Cuantumul prejudiciilor care s-ar putea naşte din această problemă este destul de însemnat.

În prima şedinţă de Consiliu local o să abordăm în plen această situaţie şi o să cerem conducerii Serviciului de Taxe şi Impozite lămuriri privind această situaţie”, spune liderul PSD Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial