Târgovişte – Creşa nr.8, modernizată şi dotată | TargovisteNEWS

Târgovişte – Creşa nr.8, modernizată şi dotată

Webp.net-resizeimage (2)“O alta investitie din zona infrastructuriii educationale se apropie de finalizare!

Proiectul care vizeaza modernizarea si extinderea Cresei nr. 8 din municipiul Targoviste a intrat in etapa finisajelor, iar luna viitoare, prima din cele 6 crese aflate acum in executie, va fi finalizata!

Prin prezentul proiect se propune extinderea actualului imobil cu un corp nou, parter si etaj, dar si reabilitarea totala a corpului existent.

Totodata, investitia vizeaza si asigurarea dotarilor, sub forma de mobilier (mobilier dormitoare copii, mobilier pentru cabinet medical, mobilier pentru bucatarie, vestiare pentru copii), echipamente medicale, echipamente electronice si electrocasnice sau vesela.

Valoarea contractului de executie lucrari este 2.252.130,93 lei cu TVA, iar sursa de finantare este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala!”, a spus primarul Cristian Stan.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]