Târgovişte – Continuă lucrarile de modernizare din microraionul 3 | TargovisteNEWS

Târgovişte – Continuă lucrarile de modernizare din microraionul 3

asf (1)“Continua lucrarile de modernizare din microraionul nr. 3, zona unde locul garajelor insalubre este luat de parcari moderne si suficient de incapatoare pentru a raspunde necesitatilor cartierului.
Ieri, a fost asfaltata parcarea aferenta blocurilor D01, D02, 13 si 14, vineri se vor desfasura lucrari de asfaltare a parcarii aferente blocurilor 16, 17 si 19, iar in cel mult 2 saptamani vor debuta si interventiile de modernizare a parcarii din spatele blocurilor 11 si 12.
De la inceputul acestui an, in microraionul nr. 3 au fost reabilitate toate parcarile din spatele blocurilor C, in plus modernizandu-se si un loc de joaca.
Pana la sfarsitul anului, toate investitiile din zona vor fi finalizate, suprafata totala a parcarilor modernizate si reabilitate depasind 20.000 mp si fiind oferite locuitorilor aproximativ 800 de locuri de parcare.
In afara asfaltarilor, lucrarile implica modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, inlocuirea caminelor de canalizare si refacerea canalizarii pluviale.
Interventiile administratiei publice targovistene vor continua, vizate fiind in etapa urmatoare microraioanele nr. 2, 4 si 9″, a declarat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]