25 aprilie 2024
Târgovişte – Concertul de colinde al şcolilor de teologie

Târgovişte – Concertul de colinde al şcolilor de teologie

Webp.net-resizeimageComunicat de presă

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, joi, 19 decembrie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoțit de Părintele Vicar eparhial și de Părinți Consilieri de la Centrul eparhial, a participat, la Clubul Studenţilor Universităţii “Valahia” din Târgovişte, la Concertul de colinde al şcolilor de teologie din Eparhia noastră.
Concertul a fost susținut de Corul Seminarului Teologic “Sf. Ioan Gurã de Aur”, dirijat de Pr. prof. dr. Gheorghe Drăghici și Prof. drd. Florinel Cazan, şi de Corul Facultății de Teologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universitãţii “Valahia” din Târgovişte, dirijat de dl. Asist. univ. dr. Mihail Vlădăreanu.
La eveniment, au luat parte, oficialități locale, conducerea Universității Valahia, conducerile celor două școli teologice, studenţi şi elevi, alături de părinții lor, precum și credincioși din oraș.
În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa a vorbit despre sensul misionar al colindelor, deoarece ele concentrează, într-o formă simplă și concisă, aspecte ale învățăturii noastre de credință, îndemnându-ne la rugăciune și la trăirea în Duhul Evangheliei propovăduite de Sfânta noastră Biserică.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial