Târgoviște – Cinci indivizi au fost reținuți după perchezițiile de ieri! | TargovisteNEWS

Târgoviște – Cinci indivizi au fost reținuți după perchezițiile de ieri!

mascati1În urma perchezițiilor efectuate ieri de către polițiștii specializați în investigații criminale, cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Pe parcursul acestei zile, acestea vor fi prezentate magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

La data de 09 august a.c., în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște, cinci persoane au fost reținute pe baza de ordonanță pentru 24 de ore.

Pe parcursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt calificat și deținerea fără drept de materiale pirotehnice.

 

 

 

 

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]