Târgoviște – Cinci indivizi au fost reținuți după perchezițiile de ieri! | TargovisteNEWS

Târgoviște – Cinci indivizi au fost reținuți după perchezițiile de ieri!

mascati1În urma perchezițiilor efectuate ieri de către polițiștii specializați în investigații criminale, cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Pe parcursul acestei zile, acestea vor fi prezentate magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

La data de 09 august a.c., în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște, cinci persoane au fost reținute pe baza de ordonanță pentru 24 de ore.

Pe parcursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt calificat și deținerea fără drept de materiale pirotehnice.

 

 

 

 

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]