Târgoviște – Cinci indivizi au fost reținuți după perchezițiile de ieri! | TargovisteNEWS

Târgoviște – Cinci indivizi au fost reținuți după perchezițiile de ieri!

mascati1În urma perchezițiilor efectuate ieri de către polițiștii specializați în investigații criminale, cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Pe parcursul acestei zile, acestea vor fi prezentate magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

La data de 09 august a.c., în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște, cinci persoane au fost reținute pe baza de ordonanță pentru 24 de ore.

Pe parcursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt calificat și deținerea fără drept de materiale pirotehnice.

 

 

 

 

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]