Târgovişte – Ce zone s-au transformat radical | TargovisteNEWS

Târgovişte – Ce zone s-au transformat radical

parcare-colegiu“O intreaga zona din municipiul Targoviste s-a transformat radical in ultimele luni.
Strada Nicolae Iorga, situata in zona centrala a municipiului Targoviste, parcarile din spatele blocurilor X, noul loc de joaca reprezinta investitii realizate in acest an de catre administratia locala targovisteana.
Ultimul proiect finalizat chiar astazi a vizat crearea, in vecinatatea cladirii utilizate de catre Colegiul Medicilor, a unei parcari cu peste 40 de locuri, cu iluminat public modern si care vine sa raspunda unei necesitati stringente a cartierului.
O alta investitie care demareaza in aceste zile, are ca obiect asfaltarea strazilor din cartierul Sagricom, zona de blocuri.

sagricomAu debutat si lucrarile de asfaltare in cartierul Sagricom, din municipiul Targoviste.
Pentru prima data, dupa foarte multi ani, targovistenii care locuiesc aici beneficiaza de investitii ample de modernizare a infrastructurii.
Tot in acest cartier, in vara acestui an, administratia locala a realizat si unul dintre cele mai frumoase locuri de joaca din municipiul Targoviste.
Lucrarile vor continua”, a dat asigurari primarul Cristian Stan.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]