Târgovişte – Ce zone s-au transformat radical | TargovisteNEWS

Târgovişte – Ce zone s-au transformat radical

parcare-colegiu“O intreaga zona din municipiul Targoviste s-a transformat radical in ultimele luni.
Strada Nicolae Iorga, situata in zona centrala a municipiului Targoviste, parcarile din spatele blocurilor X, noul loc de joaca reprezinta investitii realizate in acest an de catre administratia locala targovisteana.
Ultimul proiect finalizat chiar astazi a vizat crearea, in vecinatatea cladirii utilizate de catre Colegiul Medicilor, a unei parcari cu peste 40 de locuri, cu iluminat public modern si care vine sa raspunda unei necesitati stringente a cartierului.
O alta investitie care demareaza in aceste zile, are ca obiect asfaltarea strazilor din cartierul Sagricom, zona de blocuri.

sagricomAu debutat si lucrarile de asfaltare in cartierul Sagricom, din municipiul Targoviste.
Pentru prima data, dupa foarte multi ani, targovistenii care locuiesc aici beneficiaza de investitii ample de modernizare a infrastructurii.
Tot in acest cartier, in vara acestui an, administratia locala a realizat si unul dintre cele mai frumoase locuri de joaca din municipiul Targoviste.
Lucrarile vor continua”, a dat asigurari primarul Cristian Stan.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]