Târgovişte – Ce străzi vor fi reparate şi modernizate | TargovisteNEWS

Târgovişte – Ce străzi vor fi reparate şi modernizate

strada“Continua lucrarile pe strada Cetatii, municipiul Targoviste, la cel de-al doilea tronson.
Au debutat lucrarile de frezare a suprafetei asfaltice deterioritate, iar  in cateva zile, intreaga strada va fi reabilitata.
Pentru ca tot vorbim de infrastructura, precizez ca, cel tarziu la inceputul toamnei, vor intra in modernizare urmatoarele strazi: Tighina, Herta, Alexandru Ilie, Rovine, Pictor Ion Craciun, Leo Planga, Bastionului, Maior Oprescu Adrian- zona case, Udrea Balcescu, Plevnei, Viorel Marceanu, Miron Costin, Plantelor, Padurii, Nifon, Crangului, Tudorica Popescu, Stolnicul Constantin Cantacuzino, Ileana Sararoiu.
Lucrarile, care se afla in faza de licitatie publica, au o durata de executie cuprinsa intre 6 si 12 luni, sursa de finantare fiind asigurata din bugetul local”, a anuntat edilul Cristian Stan.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]