Târgovişte – Ce străzi vor fi reparate şi modernizate | TargovisteNEWS

Târgovişte – Ce străzi vor fi reparate şi modernizate

strada“Continua lucrarile pe strada Cetatii, municipiul Targoviste, la cel de-al doilea tronson.
Au debutat lucrarile de frezare a suprafetei asfaltice deterioritate, iar  in cateva zile, intreaga strada va fi reabilitata.
Pentru ca tot vorbim de infrastructura, precizez ca, cel tarziu la inceputul toamnei, vor intra in modernizare urmatoarele strazi: Tighina, Herta, Alexandru Ilie, Rovine, Pictor Ion Craciun, Leo Planga, Bastionului, Maior Oprescu Adrian- zona case, Udrea Balcescu, Plevnei, Viorel Marceanu, Miron Costin, Plantelor, Padurii, Nifon, Crangului, Tudorica Popescu, Stolnicul Constantin Cantacuzino, Ileana Sararoiu.
Lucrarile, care se afla in faza de licitatie publica, au o durata de executie cuprinsa intre 6 si 12 luni, sursa de finantare fiind asigurata din bugetul local”, a anuntat edilul Cristian Stan.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]