19 aprilie 2024
Târgovişte – Ce plan are primăria pe strada Crăiţelor

Târgovişte – Ce plan are primăria pe strada Crăiţelor

craite„Este vorba despre un nou loc de joacă, al 11-lea pe care îl abordăm din cele 13 care alcătuiesc un amplu proiect. În această zonă urmează să fie reabilitată şi parcarea şi să facem intervenţii şi la iluminatul public şi la spaţiul verde.

Această zonă va fi schimbată total. Referitor la locul de joacă este unul dintre cele mari pe care le amenajăm, aproximativ 850 metri pătraţi de suprafaţă, 350 metri pătraţi dale cauciucate, alei pietonale, împrejmuirea în jur de 130 metri pătraţi şi de asemenea vom avea şi o zonă de spaţiu verde.

Aşa cum am menţionat, fiecare loc de joacă pe care îl abordăm are şi o componentă de spaţiu verde. Tot în această zonă vom avea intervenţii şi la străzi, discutăm de strada Nifon spre exemplu, infrastructura din acest cartier urmând să fie reabilitată în cadrul unui program care probabil va debuta în forţă anul viitor pentru că atunci se finalizează şi licitaţiile pentru străzi, şi nici vremea nu va mai permite turnarea de asfalt.

Probabil că în primăvara anului viitor vom începe realizarea lucrărilor în totalitate în această zonă şi nu ne referim la locul de joacă pentru că aceasta va fi finalizat în 30 de zile, maxim 45 de zile. La locul de joacă şi spaţiu verde, suma pe care o investim este în jur de 250.000 lei. În această zonă nu s-a investit absolut nimic de la momentul construirii blocurilor”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial