19 aprilie 2024
Târgovişte – Ce lucrări s-au făcut în şcoli şi grădiniţe

Târgovişte – Ce lucrări s-au făcut în şcoli şi grădiniţe

Webp.net-resizeimage“Avand in vedere ca se apropie debutul anului scolar, in aceste zile verificam, in teren, conditiile in care unitatile de invatamant targovistene isi vor primi elevii pe data de 9 septembrie.
Astfel, in aceasta vara au fost realizate lucrari ample de modernizare si intretinere la mai multe unitati de invatamant din municipiul Targoviste.
Scoala Gimnaziala „Profesor Paul Bănică”, Scoala Gimnaziala „Grigore Alexandrescu, Colegiul Economic “Ion Ghica”, reprezinta numai cateva dintre unitatile care au beneficiat sau la care inca sunt in curs lucrari importante de modernizare.
Astfel, a fost inlocuit parchetul in zeci de sali de clasa, au fost inlocuite usi, au fost inlocuite obiectele sanitare la toalete, au fost facute interventii la instalatia electrica, au fost realizate zugraveli, etc.
Aceste interventii vin sa completeze amplul program de de investitii in infrastructura educationala a municipiului Targoviste in conditiile in care, la acest moment, se lucreaza concomitent la nu mai putin de 11 (unsprezece) proiecte din zona infrastructurii educationale, respectiv:
– Realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional “Constantin Carabella” din Municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa;
– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 14 Târgoviște;
– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 13 Târgoviște;
– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 16 Târgoviște;
– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 8 Târgoviște;
– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa;
– Eficientizare energetică prin reabilitarea şi consolidarea clădirilor publice din Municipiul Târgovişte – Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15, Târgovişte, judeţul Dâmboviţa;
– Construire gradinita in cartierul Sagricom;
– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa;
– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa;
– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei nr.8 „Raza de Soare” din Târgovişte, jud. Dâmboviţa”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial