19 aprilie 2024
Târgovişte – Ce decizie surprinzătoare au luat judecătorii cu fraţii acuzaţi de tâlhărie

Târgovişte – Ce decizie surprinzătoare au luat judecătorii cu fraţii acuzaţi de tâlhărie

talht5Doi fraţi de 19 şi 21 de ani, din Târgovişte au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi tâlhărit pe stradă un tânăr de-o seamă cu ei.

talht3Suspecţii, ambii recidivişti, eliberaţi de curând din penitenciar, şi-au atacat victima în zorii zilei, la 6 dimineaţa. I-au smuls 650 de lei din buzunar, apoi au ameninţat că îi vor face un rău de moarte dacă va merge la poliţie să îi reclame. Abia scăpat din mâinile agresorilor, tânărul a sunat la 112 şi a anunţat tâlhăria, iar recidiviştii sunt după gratii.

talht4Cei doi fraţi au mai stat în penitenciar, tot pentru tâlhărie. Abia ieşiseră de după gratii de o lună, iar acum dau socoteală pentru o nouă fărădelege.

Rudele celor doi susţin că aceştia ar fi ajuns iar să fure pentru că ar fi încercat zadarnic să se angajeze, dar nimeni nu i-a acceptat la lucru.

talht2Apropiaţii suspecţilor sunt gata să plătească victimei despăgubiri, doar doar cei doi vor rămâne în libertate.

Vărul suspecţilor: ”Din cauza sărăciei, au fost şi sub influenţa alcoolului, n-a fost cu rea intenţie, regretă ce au făcut. Victima trebuie să accepte o mică iertare, nişte bani.”

talht1Suspecţii şi-au petrecut noaptea în arestul poliţiei Dâmboviţa, iar magistraţii au decis ca unul dintre ei să arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, pentru tâlhărie calificată, iar celălalt să fie arestat la domiciliu, pentru o lună.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial