Târgovişte – Bătrâne tâlhărite pe stradă | TargovisteNEWS

Târgovişte – Bătrâne tâlhărite pe stradă

talhaBănuit de furt și tâlhărie calificată, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și tâlhărie calificată.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 27 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras bagajele, unei femei, de 74 de ani, lăsate nesupravegheate într-o stație de transport în comun, respectiv o geantă si două pungi cu cumpărături. La aceeași data, tânărul ar fi smuls geanta unei alte femei, de 64 de ani, din mâna acesteia, în timp ce se deplasa pe o alee.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]