Târgovişte – Bătrâne tâlhărite pe stradă | TargovisteNEWS

Târgovişte – Bătrâne tâlhărite pe stradă

talhaBănuit de furt și tâlhărie calificată, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și tâlhărie calificată.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 27 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras bagajele, unei femei, de 74 de ani, lăsate nesupravegheate într-o stație de transport în comun, respectiv o geantă si două pungi cu cumpărături. La aceeași data, tânărul ar fi smuls geanta unei alte femei, de 64 de ani, din mâna acesteia, în timp ce se deplasa pe o alee.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]