Târgovişte – Bătrâne tâlhărite pe stradă | TargovisteNEWS

Târgovişte – Bătrâne tâlhărite pe stradă

talhaBănuit de furt și tâlhărie calificată, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și tâlhărie calificată.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 27 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras bagajele, unei femei, de 74 de ani, lăsate nesupravegheate într-o stație de transport în comun, respectiv o geantă si două pungi cu cumpărături. La aceeași data, tânărul ar fi smuls geanta unei alte femei, de 64 de ani, din mâna acesteia, în timp ce se deplasa pe o alee.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]