Târgovişte – Au avansat lucrările la Şcoala Matei Basarab | TargovisteNEWS

Târgovişte – Au avansat lucrările la Şcoala Matei Basarab

Webp.net-resizeimage“Continua proiectul de extindere, reabilitare, modernizare si echipare a ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, valoarea finantarii europene accesate de catre administratia locala targovisteana fiind de 22.223.977,79.

La acest moment, corpul nou de cladire este deja ridicat, fiind montata inclusiv tamplaria, structura metalica a noii sali de sport este finalizata, lucrandu-se si la reabilitarea corpului vechi.

Astfel, in cadrul celei mai mari investitii pe fonduri europene care a vizat vreodata o unitate de invatamant din Targoviste, scoala va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultramodern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou”, spune primarul Cristian Stan.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]