29 martie 2024

Târgovişte: Au ameninţat că îşi dau foc în faţa primăriei! Ce a urmat e de neimaginat!

faraadapost„Am asistat la o scenă absolut halucinantă, în faţa Primăriei erau undeva la vreo 10 persoane cu nişte afişe în mână cu «greva foamei» şi care se lamentau de mama focului că nu au unde să se ducă, sunt într-o situaţie critică…

Sunt aceleaşi persoane care în septembrie 2015 refuzaseră în mod expres, prin semnătură, serviciile de asistenţă socială oferite de Primărie.

La acel moment, într-o jumătate de oră, maximum trei sferturi de oră, am chemat reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului, pentru a rezolva situaţia.

Am chemat inclusiv şoferii pentru a avea la dispoziţie mijloace de transport, să mergem la Centrele de Asistenţă Socială unde erau pregătite camerele.

Până la urmă am ajuns singur la aceste Centre pentru că, surpriză, în momentul în care ne pregăteam să luăm aceste persoane ele au fost urcate în taxiuri şi în autoturisme de lux şi au plecat.

Mi se pare un gest absolut incredibil, nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva, nu credeam că oameni care sunt într-adevăr năpăstuiţi şi care nu au poate educaţia necesară, nu au avut şansă în viaţă, provenind majoritatea din Cămine de Copii, din Centre de minori, vor fi manipulaţi la acest mod, vor fi târâţi cu copiii în faţa Primăriei pentru a crea un eveniment de presă.

cstanp1Dacă adversarii pot coborî atât de jos, încât să se folosească de necazurile pe care le au unii semeni ai noştri, la ce se pot deda în campania electorală?! Cât de jos pot ajunge?!

Cer insistent autorităţilor publice, instituţiilor statului cu competenţe în această zonă să ia măsuri în principal în ceea ce priveşte copiii, pentru că nu este admisibil să târăşti copiii într-o asemenea situaţie.

Nu se poate să spui că îţi dai foc, nu ai unde să te duci, torni benzină pe tine şi după aceea să te urci într-o maşină de lux şi să pleci, în condiţiile în care Primăria Târgovişte avea pregătite camere de tip familial, cu pătuţuri pentru copii, lenjerii curate şi aşa mai departe…

Condiţiile sunt absolut incomparabile cu condiţiile în care trăiau la Liceul Nr. 2, de acolo de unde au fost daţi afară”, a precizat primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial