Târgovişte – Aproape 200 de preoţi şi credincioşi au donat sânge | TargovisteNEWS

Târgovişte – Aproape 200 de preoţi şi credincioşi au donat sânge

Webp.net-resizeimageComunicat de presă

În perioada 22-26 iunie 2020, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, s-a desfăşurat prima etapă a campaniei Donează sânge salvează o viață, la protoieriile: Târgoviște Nord și Târgoviște Sud ale Eparhiei noastre, la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, precum și la Seminarul Teologic Ortodox Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște. În cadrul acestei campanii, au donat sânge 182 de clerici şi credincioşi, însemnând 82 litri de sânge.

Și în trecut, s-au organizat în Arhiepiscopia Târgoviștei astfel de acțiuni dedicate salvării de vieți și sprijinirii asistenței medicale de specialitate.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]