25 aprilie 2024
Târgovişte – Ai văzut cât de bine arată noul loc de joacă din cartierul CFR?

Târgovişte – Ai văzut cât de bine arată noul loc de joacă din cartierul CFR?

cart-cfr„Locul de joacă din cartierul CFR are o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați, dispune de alei pietonale de 100 m.p., împrejmuire de 88 metri liniari, 190 m. p. dale cauciucate și spațiu verde de 190 m. p., gazon din rulou așezat de jur împrejurul locului de joacă iar valoarea proiectului finanțat de administrația locală târgovișteană este de 140.000 lei. Pe lângă acestea în urmă cu aproximativ două săptămâni au fost asfaltate și două dintre străzile care erau necuprinse în PID-ul B.

Dorim să redăm acestui cartier toate facilitățile de care beneficia înainte, cu precizarea că niciodată nu a avut locuri de joacă atât de frumoase, atât de modern.

În afara acestui loc de joacă finalizat se lucrează, în momentul de față la locul de joacă din microraionul nr. 12, la locul de joacă din microraionul nr. 6, în spatele blocului nr. 72 și la locul de joacă din microraionul nr. 3.

Urmează să intrăm săptămâna viitoare la încă un amplasament: locul de joacă din mocroraionul nr. 6, str. Dr. Marinescu. Abordând și acest nou loc de joacă, practic, ne apropiem și trecem de jumătatea proiectului (n. r. celor 13 locuri de joacă) și cred că în maxim trei luni de zile vom finaliza integral acest proiect. Cele trei locuri de joacă care sunt în lucru în acest moment vor fi finalizate în două, trei săptămâni”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial