Târgovişte – A fost turnat ultimul strat de asfalt pe Aleea Sinaia | TargovisteNEWS

Târgovişte – A fost turnat ultimul strat de asfalt pe Aleea Sinaia

Webp.net-resizeimage (3)“A fost turnata, la nivel de strat 2 de asfalt si ultima portiune din strada Aleea Sinaia!

Astfel, la acest moment, calea de rulare este asfaltata pe un intreg tronson de centura compus din pasajul rutier de la Aninoasa, strada Aleea Sinaia, Strada Magrini, podul de la Valea Voievozilor, strada Calea Ialomitei si strada Calea Bucuresti, oferind conditii optime participantilor la traficul rutier.

Totodata, începând de sâmbăta, 20 iunie, ora 10.00, circulația este restricționată pe podul de la Teiș, pentru realizarea unor lucrări de frezare, tot in cadrul proiectului de reabilitare a centurii municipiului Targoviste.

Măsura va rămâne în vigoare timp de două săptămâni, iar circulația se va efectua semaforizat, alternativ pe câte un sens de mers”, a anuntat primarul Cristian Stan.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]