Târgovişte – A fost lansat programul de colectare selectivă generală a deşeurilor | TargovisteNEWS

Târgovişte – A fost lansat programul de colectare selectivă generală a deşeurilor

Webp.net-resizeimage“Astazi, am lansat programul de colectare selectiva generala a deseurilor la nivelul municipiului Targoviste.
- Practic, fiecare punct de precolectare din oras va fi dotat, in prima etapa, cu un container de culoare verde, pe acesta fiind aplicat si un autocolant cuprinzand un ghid de colectare selectiva, container in care vor trebui puse deseurile reciclabile, respectiv hartie, metal, plastic și sticla.
- Aceste deseuri vor fi ridicate si transportate separat.
- Pana la data de 31 decembrie 2020, trebuie atins un nivel de reciclare de minimum 50% din masa totala generata, cel puțin pentru deșeurile de hartie, metal, plastic și sticla provenind din deșeurile menajere”, a anuntat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]