29 martie 2024
Târg de job-uri pentru studenții Universității ”Valahia”

Târg de job-uri pentru studenții Universității ”Valahia”

targ-studSfârșitul anului universitar, odată cu încheierea ultimelor examene, este pentrustudenți un moment de reflecție cu privire la activitatea și evoluția lor profesională. Aceasta cu atât mai mult cu cât vacanța poate fi valorificată prin dobândirea de experiență în diferite job-uri. Cât despre proaspeții absolvenți, preocuparea pentru găsirea unui loc de muncă devine mult mai intensă.

În acest context, proiectul ”Incluziunea socială și profesională a tinerilor aflați în situații de risc” ISOSTUD+ vine în sprijinul studenților prin organizarea unui târg de carieră. Scopul acestui eveniment este de a facilita contactul între studenți, viitori absolvenți și firmele interesate de prezentarea ofertei de recrutare.

Printre societățile care au confirmat participarea până în prezent se numără ACOST Deal SRL, ADVANCED TECHNOLOGY SYSTEMS SRL,  Amway Romania SRL, ARCTIC SA, Asociația AVES, BLOM România, KRUK Romania SRL, NN Asigurări de Viață SA, REGATA SRL, Robea Insurance & Consulting SRL, TISOM Group SRL.

Principalele domeniile de interes propuse de agenții economici pentru stagiu sau angajare sunt asigurări, automatizări, cercetare-dezvoltare, financiar, ingineria producției, logistică, proiecte europene, relația cu clienții, resurse umane, vânzări.

Un târg pentru studenți, indiferent de nivelul sau specializarea studiilor universitare

Târgul se adresează studenților participanți la proiectul ISOSTUD+, tineri proveniți din categorii vulnerabile, pentru a-i susține în integrarea lor profesională și socială. Evenimentul este însă deschis tuturor studenților din Universitatea ”Valahia” din Târgoviște care doresc să cunoască noi angajatori, să se informeze despre ofertele acestora, să intre efectiv în dialog cu acele firme de care sunt interesați.

Toți studenții dornici să participe la târg sunt invitați vineri, 22 iulie 2016 începând cuorele 10, la corpul B – Parter al Campusului Universității ”Valahia” din str. Aleea Sinaia, nr. 13, Târgoviște.

Granturile SEE, un sprijin pentru studenții români din grupurile vulnerabile

Proiectul ISOSTUD+ este derulat cu sprijinul financiar al programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Valoarea consolidată a proiectului este de 1.654.083,09 lei, fonduri SEE nerambursabile şi contribuţie publică.

Început în luna ianuarie 2015, proiectul se adresează studenţilor aflaţi în situaţii de risc, respectiv orfani, tineri din familii monoparentale, tineri de etnie romă, tineri cu dizabilităţi şi tineri care din motive financiare, familiale sau de altă natură întâmpină dificultăţi în terminarea studiilor sau găsirea unui loc de muncă.

Mai multe detalii despre proiectul ISOSTUD+ și granturile SEE pot fi aflate accesând site-urile: www.isostud.ro, www.eeagrants.orgșiwww.granturi-corai.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial