Târg de Crăciun la Şcoala Coresi din Târgovişte | TargovisteNEWS

Târg de Crăciun la Şcoala Coresi din Târgovişte

coresiComunicat de presă
Magia Sărbătorilor de Iarnă începe la școală! Ca în fiecare an, Școala Gimnazială “Coresi” găzduiește Târgul de Crăciun, organizat cu sprijinul elevilor, părinților, cadrelor didactice și angajaților unității noastre de învățământ, scopul acestui eveniment tradițional fiind unul caritabil.
Miercuri, 18 decembrie 2019, începând cu orele 17.00, în curtea Școlii Gimnaziale “Coresi”, vă invităm alături de noi să vă numărați printre cei care se vor bucura de un Târg de Crăciun cu adevărat special, în care râsetele zgomotoase ale copiilor noștri se vor împleti cu atmosfera tipică Sărbătorilor de Iarnă.
Vă așteptăm, așadar, miercuri, 18 decembrie, de la ora 17.00, la întâlnirea cu… fericirea!
Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]