29 martie 2024
Tânărul fără permis care a ucis o mamă, pe ”trecere”, se lăuda cu drifturi pe Facebook

Tânărul fără permis care a ucis o mamă, pe ”trecere”, se lăuda cu drifturi pe Facebook

ucisa1Au apărut imagini şocante cu momentul în care o angajată a fabricii de frigidere din Găeşti a fost izbită în plin pe trecerea de pietoni.

ucisaFemeia, mama a doi copii, s-a stins în mâinile medicilor. În tot acest timp, şoferul, un tânăr, de 20 de ani, fără permis, a fugit de la faţa locului, şi-a abandonat maşina, apoi s-a ascuns într-o pădure. Acolo l-au găsit poliţiştii şi l-au încătuşat.

aiul2Scenele îngrozitoare înregistrate de camerele de supraveghere surprind momentul în care femeia, care abia ieşise de la serviciu, traversează până la jumătatea drumului. Apoi, deşi încearcă, cu ultimele reflexe, să scape din calea maşinii care se îndrepta spre ea, n-a mai apucat. A fost aruncată câţiva metri în aer. Din păcate, în loc să coboare şi să sune după ajutor, şoferul a fugit. Tânărul conducea fără permis.

aiul5Șoferul vinovat: ”M-am speriat. Îmi pare extrem de rău, n-am cuvinte să pot spune cât de rău îmi pare.

aiul4Cu câteva ore înainte de a provoca această tragedie, tânărul postase pe Facebook o filmare cu el făcând drifturi cu aceeaşi maşină.

Rudele femeii sunt în stare de şoc. Aceasta era mama a doi băieţi, de 11 şi 18 ani. Abia fusese majoratul celui mare şi se bucurau cu toţii că îşi construiseră o casă nouă în care urmau să se mute.

aiulConstanța Grigorescu, soacra victimei: “Măcar să fi oprit şi el, să fi chemat o ambulanţă, poate nu se întâmplă chiar aşa. Că n-are carnet, am aflat şi că aşa merge mereu cu maşina, cu viteză mare. Toată familia ne-a nenorocit.

De altfel, judeţul Dâmboviţa este pe primul lor în ceea ce priveşte numărul şoferilor prinşi la volan fără permis.

aiul4aiul6Numai anul trecut, pe drumurile din Dâmboviţa, agenţii au constatat 324 de asemenea infracţiuni: şoferi care conduceau, deşi nu aveau carnet, ori documentul le era anulat sau suspendat.

aiul3Pe numele şoferului de 20 de ani a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis, iar judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial