19 ianuarie 2021
Tânăra ucisă a mai fost atacată de iubit, însă l-a iertat. Mărturia rudelor

Tânăra ucisă a mai fost atacată de iubit, însă l-a iertat. Mărturia rudelor

crimaprO tânără de 17 ani a fost ucisă, sâmbătă seară, în Prahova, sub ochii copilului ei de numai trei ani şi jumătate.

Partenerul fetei, principalul suspect, a reuşit să fugă, însă duminică a fost prins de poliţişti.  Motivul crimei ar fi gelozia, spun apropiații. crimapr3Şocant este însă, că urma cu patru luni, individul de 21 de ani, foarte violent, şi-a mai atacat iubita, dar fata l-a iertat şi s-a întors în casa lui.

cris5Victima acestui individ, Simona, de numai 17 ani, era mama unui băieţel de trei ani şi jumătate, în fața căruia s-au petrecut ororile.

Nenorocirea a avut loc în comuna Şotrile din Prahova. Bunica iubitului a fost cea care a găsit-o pe tânără fără suflare.

cris4Cornelia Boian, mama victimei: “Ea de o lună de când s-a împăcat cu el nu o mai lasa să vină la mine.”

Reporter: “A omorât-o sub ochii copilului?”

Cornelia Boian, mama victimei: “Sub ochii copilului.”

cris6Uluitor este că, în primăvară, iubitul ei a mai atacat-o cu cuţitul, şi a rănit-o grav la gât, dar rudele au reuşit să o salveze la timp. Atunci Simona a povestit coşmarul prin care trecuse.

Nu ştia, însă, că individul pe care l-a iertat atunci avea să-i fie, în cele din urmă, călău.

crisSimona Nicoleta Boian, victima, declaraţie din 13 mai 2019: “L-am văzut nervos, n-am vrut să mă mai duc. M-a apucat de acolo, de gardul ăla, a pus copilul jos şi a scos cuţitul în buzunar şi mi-a zis vrei să-ţi tai gâtul? N-am crezut, am crezut că e o glumă.”

crimapr2Iniţial, judecătorii au emis atunci un ordin de restricţie, iar individul a fost cercetat în stare de libertate. Însă tânăra a făcut greşeala, poate şi în lipsa unui sprijin competent din partea autorităţilor, să îl accepte înapoi pe cel care a atacat-o, poate nu numai o dată.

S-a temut însă şi de ameninţările groaznice ale individului, extrem de gelos, care i-a spus că îi va ucide familia.

cris3Cristi Boian, tatăl victimei: “O ţinea în casa legată, sechestrată, nu îi dădea voie să vină la mine”.

cris2Alexandru Boian, fratele victimei: “O înjura, o ameninţa, că dacă nu stă cu el, o omoară!”

crimapr6Vasile Boian, unchiul victimei: “Părinţii sunt de vină, nu trebuia să i-o dea înapoi.”

crimapr4Liviu Chesnoiu psiholog criminalist: “Până nu va fi o lege clară, dură. Păi în Italia, în Spania, dacă dai într-o femeie faci puşcărie în secunda doi. Dar la noi e că hai că poate se împacă, hai că au un copil împreună, hai că a promis ăla nu ştiu ce. Degeaba primite el, n-o să se ţină de cuvânt. Poliţia însă trebuia să o înveţe bine, consiliata psihologic.”

crimapr5După crimă, bărbatul a fugit. Anchetatorii au făcut noapte albă în căutarea lui. Au adus cu ei şi câini de urmă.

crimapr1Marius Buga, Pro TV: “Individul a fost găsit la aproape 20 de metri de locuinţa lui în tufişuri, nu a opus rezistenţă în momentul capturării şi şi-a recunoscut fapta în fata investigatorilor. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor calificat riscă să-şi petreasca următorii 25 de ani în spatele gratiilor.”

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial