19 aprilie 2024
Tânără în comă după ce a fost proiectată prin luneta mașinii! Pasagerul din dreapta abia fusese externat după un alt accident

Tânără în comă după ce a fost proiectată prin luneta mașinii! Pasagerul din dreapta abia fusese externat după un alt accident

acca2O şoferiţă neatentă a pierdut controlul maşinii la kilometrul 61 de pe A1, în judeţul Dâmboviţa, şi s-a rostogolit câteva sute de metri pe câmpul din vecinătate.

acca3Pasagera aflată pe bancheta din spate a fost proiectată prin lunetă şi este în stare critică.

acca4Un tânăr care se afla lângă şoferiţa a fost rănit şi el. Culmea, al abia fusese externat din spital după ce suferise un alt accident, în urmă cu câteva zile.

acca7Apropiaţii celor trei tineri povestesc că aceştia parcă au fost urmăriţi de ghinion. Cel aflat pe scaunul din dreapta abia fusese externat din spital după ce în urmă cu câteva zile suferise un alt accident de circulaţie. Impactul a fost atât de violent încât tânără aflată pe bancheta din spate a fost pur şi simplu azvârlită prin lunetă. În stare critică, ea a fost preluată de un elicopter şi transportată la un spital din Capitală.

acca9La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă, pompieri, SMURD şi poliţie. Răniţii au primit imediat îngrijiri, însă cel mai grav este pasagera de pe bancheta din spate, care este în comă şi cu răni profunde. Din primele cercetări, poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza neatenţiei şoferiţei.

acca5Agent șef Petrișor Tufă, Poliția Autostrăzi: “A pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv pasagerul dreaptă faţă şi pasagera de pe bancheta din spate.”

accaPlut. adjutant şef Cornel Rusescu, Detaș. Pompieri Găești: “Acesta a plecat cu ambulanţa SAJ la Spitalul Universitar Bucureşti, iar cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.”

acca8Rudele şoferiţei spun că nenorocirea s-a produs din cauza unui obiect de pe asfalt care ar fi afectat una dintre roţi.

Cumnatul şoferiţei: “Cred că a luat ceva, a bubuit roata şi a aruncat-o în partea aia… a proiectat-o prin luneta din spate.”

acca6Şoferiţa este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii încearcă să stabilească exact din ce cauză s-a produs accidentul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial