25 aprilie 2024

Tânăr şi… tupeist! Târgovişteanul ăsta s-a crezut REGELE ŞOSELELOR!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiunile din domeniul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni !

Poliţiştii târgovişteni au depistat un bărbat, de 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul, fără a deţine permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicule de către o persoană sub influenţa alcoolului”.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, au oprit în trafic pentru control, o motocicletă condusă de numitul C.I., de 26 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că motocicleta nu era înmatriculată, potrivit legii.

Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, sau neînregistrat, potrivit legii”, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, un tânăr, de 21 de ani, este cercetat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Butimanu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe raza localităţii Cojasca, deşi nu poseda permis de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial