29 martie 2024
Tânăr aflat în carantină, prins de jandarmi la plimbare prin Parcul Chindia

Tânăr aflat în carantină, prins de jandarmi la plimbare prin Parcul Chindia

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ

Tânăr aflat în carantină depistat de jandarmii dâmbovițeni

Un dâmbovițean, aflat în carantină la domiciliu, a fost depistat de jandarmi în timp ce se plimba prin municipiul Târgoviște.
Miercuri, 4 noiembrie, o patrulă de jandarmerie, care acționa pentru prevenirea faptelor antisociale a oprit un tânăr la intrarea în parchul Chindia, deoarece acesta nu purta mască de protecție.
Jandarmii i-au adus la cunoștință că măsura purtării măștii de protecție în toate spațiile publice din oraș, a fost instituită în mod obligatoriu pentru toți cetățenii, pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.
În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 20 de ani, figura în carantină la domiciliu, după ce s-a întors dintr-o țară străină cu un risc epidemiologic ridicat. Întrebat despre motivul pentru care a plecat din locuință, acesta a afirmat cu indiferență că este sănătos și vrea să se plimbe prin parc.
Jandarmii i-au întocmit tânărului actele de sesizare pentru zădărnicirea combaterii bolilor, acestea fiind înaintate autorităților competente, pentru continuarea cercetărilor.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial