29 martie 2024
TÂLHĂRIT ÎN TOIUL NOPŢII! Doi indivizi mascaţi au năvălit în casa unui fost profesor din Hulubeşti!

TÂLHĂRIT ÎN TOIUL NOPŢII! Doi indivizi mascaţi au năvălit în casa unui fost profesor din Hulubeşti!

talhh5Un fost profesor din Hulubeşti, de 77 de ani, a fost tâlhărit!

Pensionarul a rămas fără pensie după ce, în toiul nopţii, doi indivizi mascaţi au dat buzna în locuinţa lui.

Agresorii aveau feţele acoperite cu cagule, aşa că victima nu le-a putut da prea multe indicii anchetatorilor despre ei.

talhh4MARIANA VASILE, martor: “Am sunat la 112. La ora 4 si ceva, a batut cineva in usa. Dansul, din somn, a deschis, au intrat doi indivizi cu cagule pe fata, de frica sa nu-l omoare le-a dat toti banii”
talhh3MIHAELA CRISTEA, vecina victimei: “La 4 dimineata, au intrat doi tineri peste el, care l-au jefuit, i-au luat banii, i-au luat telefonul, l-au incuiat in casa. Imi este frica, imi este groaza, sa nu intre si peste noi in casa”
talhhADRIAN CHIRIŢĂ, primarul comunei Hulubeşti: “L-au lovit, l-au imobilizat si l-au forat sa le dea banii, cred ca aveau informatii ca, cu o zi inainte, primise pensia. Din spusele batranului, aveau cagule pe fata”
talhh2Imediat dupa ce au primit apelul la 112, politistii au sosit de urgenta la fata locului. Spun ca au deja un cerc de suspecti si este doar o chestiune de timp pana ce cei vinovati vor fi prinsi si trasi la raspundere
talhh1Anchetatorii au deschis dosar penal pentru talharie si continua cercetarile pentru a le da de urma atacatorilor. Daca vor fi gasiti vinovati ei risca pana la 10 ani de temnita.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial