23 aprilie 2024

Tâlharii de la Malu cu Flori au ajuns DUPĂ GRATII!

www.mariusbuga.ro_images_politiaBănuiţi de comiterea mai multor tâlhării, arestaţi preventiv

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Dâmboviţa şi Prahova, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au probat activitatea infracţională a patru bărbaţi, toţi din judeţul Prahova, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 ani, bănuiţi de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în luna decembrie 2014, cei patru au pătruns într-o staţie GPL, situată pe raza localităţii Malu cu Flori, având feţele acoperite cu cagule, şi au sustras bani, telefoane mobile, precum şi componente ale sistemului de supraveghere video al staţiei.

De asemenea, din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că bărbaţii ar fi folosit ameninţări şi acte de violenţă asupra angajatului staţiei.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, au rezultat indicii temeinice că, tot în cursul lunii decembrie 2014, aceştia ar fi comis o faptă similară pe raza municipiului Ploieşti.

La data de 26 februarie a.c., cei în cauză au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, împotriva a trei dintre aceştia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, iar faţă de unul măsura controlului judiciar.

În ziua de 02 martie 2015, Tribunalul Dâmboviţa a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte împotriva hotărârii instanţei de judecată şi a dispus măsura arestării preventive faţă de cei patru bănuiţi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial