28 martie 2024

Tâlhărie pe o stradă din Târgovişte!

hotpa2Bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie, reţinuți de poliţişti

Ieri, 16 iulie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au probat activitatea infracțională a doi tineri, de 19 și 21 ani, ambii din localitate, bănuiți de comiterea infracţiunii detâlhărie calificată.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 17 iulie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina acestora s-a reținut că, la data de 15 iulie a.c., în timp ce se deplasau pe o stradă din Târgoviște, bănuiții i-ar fi sustras 650 de lei unui tânăr de 21 de ani, prin amenințare cu acte de violență.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:

Atunci când vă deplasaţi prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor.

Când vorbiţi la telefonul mobil pe stradă, manifestaţi atenţie la persoanele din jurul dumneavoastră şi observaţi-le reacţia.

Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere.

Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat Poliţia la 112.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial