Tâlhărie pe o stradă din Târgovişte | TargovisteNEWS

Tâlhărie pe o stradă din Târgovişte

viold5Bănuiți de tâlhărie calificată, identificați de polițiști

La data de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au documentat activitatea infracțională a doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul serii de 31 mai a.c., în timp ce se deplasau pe o stradă din Târgoviște, cei în cauză ar fi abordat un tânăr pe care, prin acte de violență, l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

Totodată, unul dintre bănuiți ar fi agresat un bărbat care însoțea partea vătămată.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Unul dintre bănuiți a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării și celui de al doilea bănuit și pentru tragerea lui la răspundere penală.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]