Tâlhărie la Vulcana Băi! A scos puşca şi a luat la bătaie văcarii | TargovisteNEWS

Tâlhărie la Vulcana Băi! A scos puşca şi a luat la bătaie văcarii

crima3Bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, reţinuți de poliţişti

În noaptea de 06 spre 07 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Pucioasa au probat activitatea infracțională a doi bărbați, de 48 și 72 de ani, ambii din Vulcana Băi, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În sarcina acestora s-a reținut că, ieri, 06 august, ar fi agresat fizic două persoane care se aflau cu bovinele la păscut pe un izlaz din Vulcana Băi, le-ar fi amenințat și le-ar fi sustras 23 de animale.

De asemenea, unul dintre bănuiți avea asupra sa o armă de vânătoare.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Față de bărbatul de 72 de ani a fost dispusă și măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire a armelor letale, iar arma și munițiile deținute au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]