Tâlhărie la Vulcana Băi! A scos puşca şi a luat la bătaie văcarii | TargovisteNEWS

Tâlhărie la Vulcana Băi! A scos puşca şi a luat la bătaie văcarii

crima3Bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, reţinuți de poliţişti

În noaptea de 06 spre 07 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Pucioasa au probat activitatea infracțională a doi bărbați, de 48 și 72 de ani, ambii din Vulcana Băi, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În sarcina acestora s-a reținut că, ieri, 06 august, ar fi agresat fizic două persoane care se aflau cu bovinele la păscut pe un izlaz din Vulcana Băi, le-ar fi amenințat și le-ar fi sustras 23 de animale.

De asemenea, unul dintre bănuiți avea asupra sa o armă de vânătoare.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Față de bărbatul de 72 de ani a fost dispusă și măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire a armelor letale, iar arma și munițiile deținute au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]