Tâlhărie la Picior de Munte! O suspectă, prinsă în 5 minute de poliţiştii din Găeşti | TargovisteNEWS

Tâlhărie la Picior de Munte! O suspectă, prinsă în 5 minute de poliţiştii din Găeşti

talhp5Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Picior de Munte a fost tâlhărit pe stradă de doi necunoscuţi. Omul a fost abordat de o tânără şi de prietenul ei, care, în cele din urmă, l-au jefuit.

talhpDupă ce am luat pensia, am fost urmărit de o persoană după ce a văzut unde am băgat banii. A venit la mine să îi cumpăr aur.

talhp1Mă, eu nu cumpăr aşa ceva. Du-te, vinde unde vrei. Am luat bicicleta să plec, mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a luat banii”, a spus bătrânul jefuit.

talhp4Fata de 23 de ani a fost prinsă în scurt timp, însă amicul ei a reuşit să fugă.

talhp3Suspecta este din Vâlcea şi a mai avut probleme cu legea. La fel şi prietenul ei care se află în baza de date a poliţiştilor pentru furturi.

talhp2Între timp, poliţiştii încearcă să îi dea de urmă şi bărbatului care o însoţea pe tânără. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi pentru tâlhărie, aceştia risca să îşi petreacă următorii 10 ani în spatele gratiilor.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]