28 martie 2024
Suspectul în cazul morții fetiței din Gura Şuţii a părăsit țara. Fusese audiat de anchetatori

Suspectul în cazul morții fetiței din Gura Şuţii a părăsit țara. Fusese audiat de anchetatori

gsu6Final dramatic, într-un caz care ridică multe semne de întrebare, inclusiv despre felul în care l-au gestionat autorităţile.

crimas2Copila de 11 ani dată dispărută în Dâmboviţa a fost găsită moartă la marginea unei păduri. Principalul suspect este un cetăţean olandez. gsu7El apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localiatea Gura Șuții, la volanul unei maşini închiriate.

Înainte de găsirea cadavrului, bărbatul a fost luat la întrebări de poliţişti, fără să fie însă şi reţinut. Între timp, a părăsit România.

gsu1Marius Buga, corespondent Pro TV: “Trupul Mihaelei a fost localizat cu ajutorul elicopterului care a survolat o porţiune de pădure din Podulesti, localitate aflată la nici 7 kilometri de Gura Şutii. Potrivit celor care ajuns acolo fetiţa prezenta urme de violenţă pe corp.

În zona unde a fost descoperit trupul fără viaţă al copilei, criminaliştii încearcă să strângă toate probele care să îi ducă pe urmele făptaşului.”

gsu2Constantin Dinu-primarul comunei Gura Şuţii: ”Vestea cea mai tristă pe care vi-o pot relata este că deja copilul a fost găsit decedat”.

62079254Mihaela a plecat de la şcoala din comuna Gura Şutii vineri după amiază. Este fetiţa cu pantaloni roz care apare în imaginile înregistrate de cameră amplasată pe clădirea şcolii. Ulterior, copila a fost filmată de o altă cameră, când mai avea doar 300 de metri până acasă. Avea să fie ultima dovada că era în viaţă.

gsu3Pentru găsirea ei au fost mobilizaţi poliţişti, jandarmi cu câini de urmă, lucrători ISU şi voluntari. Aceştia au folosit şi două drone.

gsu4Toate forţele s-au mobilizat pe un câmp dintre localităţile Gura Şutii şi Produleşti. Sunt peste 200 de poliţişti, jandarmi, angajaţi de la situaţii de urgenţă, dar şi voluntari, care încearcă să dea de urma copilei dispărute. Anchetatorii spun că au indicii ca fata s-ar putea afla în acest perimetru

gsu8În tot acest timp rudele copilei s-au temut că a fost răpită de cineva care i-a făcut rău.

gsuAngela Stoica, mama fetei dispărute: ”Sunt disperată de copilul meu. Cu forţa a băgat mâna în ea şi mi-a luat-o. Nu se ducea copilul meu cu nimeni în maşină. În sufletul meu este durere mare”.

disg7În paralel, autorităţile au vizionat cu atenţie imaginile suprinse de camerele de supraveghere şi i-au luat la întrebări pe cei care apar în înregistrări. Printre aceştia, un şofer căruia i-a luat o jumătate de oră în plus să parcurgă un drum pe care ar fi trebuit să-l facă în doar câteva minute. gsu9Poliţiştii au descoperit că maşina este închiriată de un cetăţean olandez, l-au contactat, iar acesta le-a spus că era în trecere şi urmează să plece din ţară. Între timp, a şi făcut asta, iar acum este suspectul principal.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial