Surse – Rovana Plumb, preşedinte interimar la PSD Dâmboviţa, după ce Adrian Ţuţuianu a fost exclus | TargovisteNEWS

Surse – Rovana Plumb, preşedinte interimar la PSD Dâmboviţa, după ce Adrian Ţuţuianu a fost exclus

www.mariusbuga.ro_images_rovanapluRovana Plumb ar urma să preia frâiele organizaţiei judeţene a PSD Dâmboviţa.

Surse din rândul social-democraţilor spun că Rovana Plumb va fi numită de la centrul partidului preşedinte interimar al filialei judeţene, până când se vor organiza alegeri interne.

Rovana Plumb este ministrul Fondurilor europene şi ministru interimar al Educaţiei.

A fost o zi care nu dorim să se mai repete, o zi în care s-a constatat de către fiecare dintre colegi, majoritatea colegelor şi colegilor, că s-a depăşit o linie roşie şi atunci trebuia să se ia nişte măsuri. (…) Pot exista opinii diferite, pot exista nemulţumiri, dar ele trebuie discutate întâi în partid. (…) Practic, ce s-a întâmplat? Colegi de-ai noştri, în speţă domnul preşedinte al organizaţiei Dâmboviţa a continuat să vorbească despre partid, despre noi, despre cei care facem parte din PSD, într-un anume fel, jignitor, fapt ce a condus la reacţii din partea tuturor. Pentru că noi considerăm că întotdeauna prin unitate am putut să construim, mai ales să putem să facem faţă atâtor provocări“, a spus Rovana Plumb, la Digi24.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]