Surse – Rovana Plumb, preşedinte interimar la PSD Dâmboviţa, după ce Adrian Ţuţuianu a fost exclus | TargovisteNEWS

Surse – Rovana Plumb, preşedinte interimar la PSD Dâmboviţa, după ce Adrian Ţuţuianu a fost exclus

www.mariusbuga.ro_images_rovanapluRovana Plumb ar urma să preia frâiele organizaţiei judeţene a PSD Dâmboviţa.

Surse din rândul social-democraţilor spun că Rovana Plumb va fi numită de la centrul partidului preşedinte interimar al filialei judeţene, până când se vor organiza alegeri interne.

Rovana Plumb este ministrul Fondurilor europene şi ministru interimar al Educaţiei.

A fost o zi care nu dorim să se mai repete, o zi în care s-a constatat de către fiecare dintre colegi, majoritatea colegelor şi colegilor, că s-a depăşit o linie roşie şi atunci trebuia să se ia nişte măsuri. (…) Pot exista opinii diferite, pot exista nemulţumiri, dar ele trebuie discutate întâi în partid. (…) Practic, ce s-a întâmplat? Colegi de-ai noştri, în speţă domnul preşedinte al organizaţiei Dâmboviţa a continuat să vorbească despre partid, despre noi, despre cei care facem parte din PSD, într-un anume fel, jignitor, fapt ce a condus la reacţii din partea tuturor. Pentru că noi considerăm că întotdeauna prin unitate am putut să construim, mai ales să putem să facem faţă atâtor provocări“, a spus Rovana Plumb, la Digi24.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]