SUPER POVESTE DE DRAGOSTE! “Viaţa mea” (42 ani) şi “Bebicul” (19 ani), poveste de iubire interzisă! | TargovisteNEWS

SUPER POVESTE DE DRAGOSTE! “Viaţa mea” (42 ani) şi “Bebicul” (19 ani), poveste de iubire interzisă!

Iubire interzisa intr-un sat din Dambovita! Doamna Florica are 42 de ani, iubitul ei doar 18, maine face 19. El ii spune viata mea, iar ea il alinta bebicul meu. Numai ca amorul dintre cei doi nu e acceptat sub nicio forma de rudele baiatului. Acestea plang si blesteama de mama focului si nu inteleg sub nicio forma dragostea dintre ei.

Luptam pana la capatul lumii, isi jura cei doi amorezi. De Dragobete, Laurentiu i-a daruit o floare doamnei Florica si i-a facut declaratii de dragoste in genunchi. Ea i-a multumit pentru sufletul lui bun, dar spune ca il apreciaza mai cu seama ca amant. E convinsa ca va muri fericita pentru ca a cunoscut barbatul care stie s-o faca sa se simta femeie. “Pe nimeni n-am mai iubit ca pe tine, niciodata. Are o iubire, n-m mai avut pana la varsta mea parte de asa ceva. Mor fericita ca acest baiat stie sa se poarte cu o femeie, stie sa aline. Viata mea ma striga. Eu ii zic bebicul meu, ce te doare, e ca si baiatul meu”, spunea doamna Florica. Laurentiu Ion si doamna Florica se iubesc de zece luni. Pentru ei nu conteaza ca ea are 42 de ani si 4 copii, iar el abia maine implineste 19 ani. Se stiu de-o viata. Laurentiu a crescut practic sub ochii femeii. Aceasta a fost prietena buna de familie cu parintii baiatului pana anul trecut. De cand s-au indragostit unul de altul, intre cele doua familii a intrat vrajba. Doamna Florica si Laurentiu spun ca nu vor renunta la iubirea lor oricate obstacole le vor aparea in cale. Daca dragoste nu e nimic, nu e!

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]