19 aprilie 2024
SUPER EXCLUSIVITATE! Imaginile de pe camera de supraveghere cu congoleza care a buşit trei maşini ale părinţilor tenismenei Sorana Cârstea! VIDEO cu momentul impactului!

SUPER EXCLUSIVITATE! Imaginile de pe camera de supraveghere cu congoleza care a buşit trei maşini ale părinţilor tenismenei Sorana Cârstea! VIDEO cu momentul impactului!

O congoleza de 36 de ani, cu cetatenie romana, a provocat sambata noapte un accident in Targoviste si a lovit trei masini parcate in poarta firmei parintilor sportivei Sorana Carstea.

Si asta n-ar fi fost nimic daca n-ar fi urmat apoi un circ in toata regula. A refuzat sa sufle in etilotest, sa dea probe biologice si a fost gata sa inghita procesul verbal pe care un politist il incheia in fata ei.

La ora 5:00 dimineata camerele de supraveghere amplasate pe cladirea firmei ce apartine parintilor Soranei Carstea au surprins o masina care le-a izbit cu putere dubitele parcate in fata.

Mihai Carstea, proprietarul masinilor avariate: “O soferita intr-o anumita stare de ebrietate pur si simplu a intrat intr-o masina si a treia masina a intrat in a doua masina, iar asta in prima, toate trei fiind parcate. Am inteles ca pe ea n-au reusit decat foarte greu sa o dea jos din masina, s-au dus la spital, a refuzat sa dea probe”.

In imagini se vede intr-adevar cum femeia de origine congoleza se lasa greu convinsa chiar si sa urce in ambulanta.

Liliana Carstea, proprietara masinilor avariate: “A cazut in momentul in care au scos-o, a cazut in nas pentru ca era bauta, au sustinut-o sa poata sa urce in masina, era desculta la volan. A refuzat si sa sufle in etilotest, si la spital sa dea probe, a facut circ, ea se alege cu circul si noi cu pagubele materiale”.

Adica 20.000 de euro, dupa cum sustin parintii tenismenei Sorana Carstea, care se confrunta cu aceasta situatie pentru a doua ora. In luna august un TIR le-a distrus poarta dupa ce i-a explodat un cauciuc.

Din cauza avariilor suferite, doua din cele trei masini nu mai pot pleca luni in cursa, asa cum era programat.

Intr-un final, congoleza care a provocat accidentul a fost dusa la spital, unde s-a dezlantuit in fata politistilor, ba chiar a smuls procesul verbal pe care unul dintre agenti incerca sa-l completeze si a amenintat ca il va inghiti.

Femeia a lucrat candva ca stuardeza, dar s-a maritat cu un roman, de loc din Piatra Neamt si au impreuna un copil de 5 ani. Si-au terminat recent de construit o casa in judetul Dambovita, unde vor sa inceapa o afacere pe cont propriu.

In urma incidentului de sambata noapte este cercetata in libertate, dar risca de la 2 pana la 7 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial