23 aprilie 2024

“SUNT ŞOCAT!” Un vestit politician dâmboviţean, condamnat la 6 ani de închisoare pentru nereguli cu fonduri europene!

www.mariusbuga.ro_images_mraduLiderul UNPR Dâmboviţa, Radu Marian, a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare din cauza unor nereguli cu fonduri europene!

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa spun că Radu Marian se face vinovat de prejudicierea Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

„Am fost foarte şocat, dar vă pot spune că nu există niciun prejudiciu.

Ştiu ce înseamnă bani pe fonduri europene şi dimpotrivă, cheltuielile care s-au făcut faţă de ceea ce s-a încasat de la APDRP sunt mai mari, în urma tuturor expertizelor, cu vreo 329.000 lei, bani pe care i-a pus firma din contul propriu.

În sprijinul independenţei şi respectului pentru independenţa justiţiei, daţi-mi voie să nu mă pronunţ pe un caz care se află pe rolul instanţelor.

Normal că am făcut apel, sunt atâtea căi de atac… Am într-adevăr multe lucruri de tras, dar eu voi rămâne în continuare fidel principiului seriozităţii şi corectitudinii, nu mi-a fost niciodată imputat nimic până la vârsta asta. Ce-mi va cere conducerea centrală, voi respecta cu stricteţe.

Nu mă agăţ de post, nu m-am agăţat de niciun post nici în conducerea UNPR-ului central sau judeţean, nici în vreun post de director în deconcentrate, nu mă agăţ de post, dacă va fi, fac un pas înapoi.

Am un colectiv foarte bun, voi sta până la capăt în acest colectiv. Nu vreau să arunc vreo umbră de suspiciuni sau negativă asupra acestei formaţiuni la care ţin foarte mult”, spune Radu Marian. şeful UNPR Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial