20 aprilie 2024
“Sună-i şi spune-le că nu mai sunt. Adio, marea mea iubire” Dispariţia misterioasă a unui bucătar şef, din Târgovişte

“Sună-i şi spune-le că nu mai sunt. Adio, marea mea iubire” Dispariţia misterioasă a unui bucătar şef, din Târgovişte

dispt6Un bucătar din Târgovişte, în vârstă de 63 de ani, a dispărut fără urmă de 10 zile. Din cauza neînţelegerilor, iubita lui i-a spus că vrea să se despartă de el.

dispt-tgvÎn timp ce femeia era la muncă, bărbatul a dispărut de acasă, nu înainte însă de a-i lăsa mai multe mesaje în care îi transmitea că nu poate trăi fără ea.

dispt5Cei doi s-au cunoscut într-un local din Târgovişte, unde bărbatul era bucătar şef. Au locuit împreună mai bine de un an, în locuinţa femeii. Aceasta povesteşte însă că în ultima perioadă omul devenise din ce în ce mai gelos şi a hotărât să se despartă de el.

dispt1Îngrijorată de mesajele pe care bărbatul i le-a lăsat, femeia a mers imediat la secţia de poliţie şi a reclamat dispariţia.

disptsubcomisar Alexandra Ciurea, purtător cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Poliţiştii din Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unui bărbat, de 63 de ani, domiciliat fără forme legale în municipiul Târgovişte, care la data de 21 ianuarie a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni”.

dispt3Omul şi-a lăsat în locuinţa aproape toate bunurile. Nu a luat cu el nici telefonul mobil, nici bani sau carduri.

dispt4Ultima dată, bărbatul a fost văzut într-un local din oraşul Fieni. De atunci n-a mai dat niciun semn de viaţă. Între timp, poliţiştii l-au dat în urmărire naţională şi îl caută pretutindeni. dispt2Cine îl vede sau poate da detalii despre el este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial