25 aprilie 2024
“Sufletul meu este precum o carte deschisă la ultima pagină”

“Sufletul meu este precum o carte deschisă la ultima pagină”

Tânăra profesoară Mioara Piciu continuă să lupte pentru viața ei si pentru sansa de a-si creste copiii. Copleșită de suferință, dar încrezătoare, ea a tinut sa le transmita un mesaj de suflet tuturor celor care au empatizat cu ea si care au ajutat-o, in aceste momente foarte grele pe care le traversează. Mioara este inca in Turcia, iar coșmarul inca nu s-a încheiat. Cu toate acestea, spera sa revina cat mai curând aproape de familia, prietenii si elevii ei, la o viata normala. Iată mesajul ei integral.

„Dragii mei, va multumesc! Nu am cuvinte sa va multumesc pentru sprijinul acordat. As fi vrut sa va trimit un mesaj in care sa va spun ca sunt bine si am scapat de acest cosmar, dar, din pacate, lupta cu boala nu s-a sfarsit. Nu s-au terminat diminetile acelea in care ma trezesc visand frumos si intrebandu-ma, oare care este realitatea…visul frumos sau cosmarul prin care trec de atata timp? Cu toate acestea, eu am motive bine intemeiate pentru care lupt si sper la ziua aceea in care visul frumos va deveni realitate, iar cosmarul urat, doar o amintire.

In momentul de fata, sufletul meu este precum o carte deschisa la ultima pagina, carte din care am invatat multe si mi-as dori sa aiba un sfarsit fericit(a happy end). Acest lucru va doresc tuturor! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati si sa pretuiti fiecare moment pe care il traiti, sa aveti parte numai de bine. Eu va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine si sper sa vina cat mai curand ziua aceea cand va voi anunta ca sunt bine. Va doresc un An Nou Binecuvantat, cu sanatate si impliniri! Doamne ajuta!”

Cu siguranta putem sa o ajutam in continuare. Mioara are doua fetite mici care au nevoie de mama lor.

Contul in care puteti face donatii este:

RO 08 BTRLRONCRT0238658701, deschis la Banca Transilvania pe numele ei.

De asemenea,sperăm ca si preoții, dar si ONG-urile care se ocupă de cauze umanitare sa sensibilizeze cat mai multi oameni. Putin cate putin, de la fiecare, putem strange suma de 20.000 euro.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial